Medarbejderportal

Holmskov

Holmskov Rustfri stainless steel company A/S er et privatejet aktieselskab som blev grundlagt i 2012. Virksomheden er i dag beliggende i Slangerup 30 km nord for København. Her forefindes vores administration, udenoms faciliteter samt produktionshal. Vi står til rådighed 24 timer i døgnet – alle årets dage!

 

 

Medarbejderene

Virksomheden beskæftiger et større antal specialuddannede kleinsmede. Smedene er certificerede svejsere i henhold til de højest tilgængelige europæiske og danske normer (EN og DS) og denne certificering vedligeholdes og udbygges kontinuerligt.

Vort arbejde er kendetegnet af en høj håndværksmæssig standard med vægten lagt på overholdelse af aftalte leveringsterminer og priser.

 

 

Hjælp til dit projekt

Som underleverandør udføre alle former for værkstedarbejder i henhold til Deres tegninger og tekniske specifikationer eller levere standard komponenter og tanke efter egne specifikationer.

Vi udfører tekniske units efter Deres oplæg inkl. afprøvning, dokumentation samt FAT-Test af anlæg.

Virksomheden har gennem mange år udført procesanlæg og rørentrepriser i fag- og hovedentrepriser for vore kunder. Vi påtager sig rollen som kordinerende hovedentreprenør og medvirker til anlæggets fulde installation, afprøvning og SAT-Test.

Kontakt os for at høre mere

Copyright © 2018 Holmskov Rustfri * Webdesign og Wordpress template af Rommel